Pengikut YangDiapaksaUntukMengikut

Isnin, 6 Februari 2012

Aku dan Aishwarya Rai.

Assalamualaikum.Hari ni baru guwa tau ramai yg  jejaka kat luar sana ada keinginan nk jadi kacak macam guwa..Tadi guwa bukak statistik belog guwa, tergelak guwa tengok benda alah kat bawah ni..(klik gambar uh kalau korang rabun)




Entri yg bertajuk "tips jadi kacak" mempunyai bilangan pembaca paling ramai iaitu two hundreds and eightteen pageviews.Cilakak apa?


Guwa rasa, 99.9 percent daripada korang nk jadi kacak sbb nk pikat awekkan? Tak pun sebab korang nk permudahkan urusan temudaga korang untuk jadi seorang pelakon yang memegang watak hero dalam filem cinta bagai...Ala ala Aaron Ajis....

Bhai, kalau nk pikat awek, tidak memerlukan rupa bentuk la...Korang tunjukkan bakat korang dlam mengayat cik awek time balas surat cinta pun dah cukup dah..Konfem  cair...Buktinya , korang kenal tak Aishwarya Rai(pelakon bollywood)? Dia minat kat guwa bhai..Guwa just sent message ni kat dia punya pesbuk  je.
"Agak-agak bila kita boleh kapel?", 

dia dah terima lamaran guwa.Siap balas guwa punya mesej uh cam ni lagi 
"Kalau U mintak kapel dgn I , Sekarang jugak I terima.."




aishwarya rai

5 ulasan:

  1. bhai ~ pndai aishwarya rai ckp melayu !

    BalasPadam
  2. i'm done follow your blog..i take you link at mrsm sedunia...ollow me back*chink2
    hellosmilefeeling.blogspot.com

    BalasPadam